Heltti banner
Expertise:  JavaScript, React [Native], Less, git, REST API, Python, PostgreSQL, AWS, Docker

Kuvittele, että asiointi työterveyshuollon kanssa tuntuu siltä, että joku on oikeasti kiinnostunut siitä, miten voit töissä ja elämässäsi ylipäätään.

Kuvittele, että avaat Heltti-appin puhelimellasi, täppäät paria nappia ja saat vastauksen sinua askarruttaneeseen terveydelliseen kysymykseen. Jos asia jäi vielä askarruttamaan, voit appin kautta helposti chattailla terveystiimisi kanssa.

Kuvittele, että appin avattuasi näet viimeisen kuukauden työfiiliksesi yhdellä silmäyksellä ja ymmärrät kuinka mahtavaa työskentely Heltissä onkaan.

Kuvittele, että 76% terveyteesi liittyvistä asioista voidaan hoitaa etänä joko kännykällä tai tietokoneella.

Kuvittele, että tullessasi Helttilään vaivattomasti varattuun tapaamiseen, tunnet tulleesi parhaan ystäväsi kotiin, jossa tuloasi on odotettu.

Osa tästä on jo totta, tule meille toteuttamaan loputkin! Heltin tekkitiimissä pääset luomaan nykyaikaisia työkaluja Heltin jäsenille, asiakasyrityksille sekä ihastuttamaan kollegoitasi tekemällä heidän työstään nopeaa ja mukavaa Heltin omilla työkaluilla.

Mitä haemme
Haemme Heltin omaan teknologiatiimiin kokenutta koodigurua, jolla on palava halu parantaa ajatus- ja tietotyöntekijöiden hyvinvointia ja terveyttä. Haluat luoda hyvää ja kaunista ja rakastat koodausta sekä ongelmien ratkomista. Välität koodin ja palvelun laadusta ja näiden huomioiminen on luonnollinen osa flowtasi. Toimit luontevasti osana pientä ketterää tiimiä. Sinulla on monipuolisesti kokemusta ja näkemystä eri teknologioilla toteutettujen palveluiden etu- ja takapuolista. 

Haemme ensisijaisesti täyden stackin osaajaa, työn painopiste asettuu kuitenkin fronttipuolelle. Erityisspesifin tekkiosaamisen sijaan arvostamme monipuolisuutta sekä halua ja kykyä oppia nopeasti. 

Muutama avainasana tärkeysjärjestyksessä:
– JavaScript, React [Native], Less
– git, REST API, Python, PostgreSQL
– AWS, Docker

Miten toimimme
Lähtökohtaisesti noudatamme kaikessa tekemisessämme ohjetta ”tee niinkuin itse tekisit” – toisin sanoen lähdemme siitä, että Helttiäiset saavat ja haluavat ottaa vastuuta omasta tekemisestä. Jäykän hierarkkisen organisaation sijaan suosimme yhteistyötä tekeviä itseohjautuvia yksilöitä ja tiimejä. Meitä helttiäisiä yhdistää halu saada asioita aikaiseksi ja luoda uutta.

Mitä tarjoamme
Heltti tarjoaa mahtavat monialaiset kollegat, markkinan edistyksellisimmän työhyvinvoinnin ja työterveyden konseptin, uniikin ja erittäin eloisan yrityskulttuurin sekä tuhansien innokkaiden ajatus- ja tietotyöläisten käyttäjäkunnan. 

Saat itse valita työvälineet, joilla saat parasta jälkeä aikaiseksi.

Tuotekehityksen ensisijainen työskentelypaikka on uusi, upea EmoHelttilä aivan Helsingin keskustassa (Mannerheimintie 12). Etänä kommunikointi hoituu sujuvasti mm. Slackilla ja videopuheluilla ja halutessaan työskennellä voi myös muissa Heltin toimipisteissä.

Liity meihin!
Jos edellä kuvattu sai sinut hehkumaan, näytä pokkasi ja singauta sähköposti osoitteeseen rekry@heltti.fi. Liitä tarmokkaasti mukaan:
– linkki videohakemukseen (max. 2 min) 
– LinkedIn-profiiliisi
– palkkatoivomuksesi

Lisätäksesi hakemukseesi vielä reilummin lempeä, voit laittaa mukaan
– linkki Github repoon
– lyhyt koodinpätkä, joka kuvaa sinua – tyyli vapaa
– aiempia omia tai työprojekteja
– tietoa vapaa-ajan harrastuksista

Lisätietoja
Aleksi Hoffman, CTO (aleksi.hoffman@heltti.fi)
Juha Nieminen, COO (040 864 1474, juha.nieminen@heltti.fi)


Leave Feedback

Heltti

  "Älytyöterveysyhtiö Heltti etsii kokenutta koodigurua"
Heltti logo
Rating:
0
Reviews:
0